Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi 6 v limitované edici „Ceramic Edition“ byl vyprodán za den

Xiaomi Mi 6, který je již měsíc v prodeji, má velký úspěch na trhu. Dokonce byl úspěch tak velký, že se první kusy vyprodaly během pár sekund. Před pár dny se začala prodávat i limitovaná edice těchto telefonů s názvem „Ceramic Edition“.

Limitovaná edice byla rozprodaná ve stejný den, kdy ji Xiaomi začalo prodávat. Telefon byl nabídnut skrze oficiální stránku Mi.com, ale pouze v Číně. Nejnovější vlajkovou loď firmy Xiaomi si prohlédněte na fotografiích níže, kde můžete vidět i fotky z jeho rozebrání.

 

Rozdíl najdete v použitých materiálech. Výrobce použil, jak už samotný název naznačuje, keramické tělo, ke kterému přidal osmnácti karátový rámeček okolo objektivů v duálním fotoaparátu. Specifikace telefonu zůstali naprosto stejné.

V limitované edici bohužel nevíme, kolik bylo prodáno zařízení, jelikož to Xiaomi neprozradilo. Jediné, co víme, je, že při prodávání této limitované edice bylo v nadpise zmíněno „First Sale“ neboli „První prodej“. Právě tato slova naznačují, že by se zařízení v této edici mohlo ukázat i na dalších trzích.

 

Cena zařízení se oproti standardní verzi zvýšila z 2500 čínských jüanů na 3000, což je v přepočtu na české koruny zhruba 10300 Kč. Jelikož cena Xiaomi Mi 6 v České republice začíná na 12 699 Kč, cena limitované edice by se v ČR mohla pohybovat zhruba okolo 14 tisíc korun.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version