Dotekomanie.cz

Neradi chodíte pěšky? Zkuste skútr od Xiaomi [sponzorovaný článek]

Xiaomi si ve spolupráci s obchodem Gearbest připravilo akci na elektronický skútr. Ten nyní můžete pořídit se slevou 50 dolarů, což je v přepočtu sleva o 1200 Kč. A to už je značná úspora.

Ulehčí chůzi, navíc je i skladný

Na skútru Mijia od Xiaomi si můžete uhánět rychlostí až 25 km/h, a to až do vzdálenosti 30 km. Tedy na jedno nabití můžete jezdit hodinu po městě či vesnici, jak se vám zachce. Mijia má navíc skvělou možnost jednoduchého poskládání, takže je v nedostupných zákoutích snadno přenositelná. Váha 12 kilogramů je obdobná vašemu kolu. Navíc se nemusíte bát ani o svoji bezpečnost, protože Xiaomi skútr má duální brzdící systém, který z plné rychlosti zastaví plně do čtyř metrů. Díky speciální funkci obnově energie pomocí kinetické energie tak můžete prodloužit výdrž baterie. Mijia navíc disponuje malým displejem, kde vidíte, kolik baterie vám ještě zbývá.

Šikovný skútr nyní stojí necelých jedenáct tisíc korun českých čili 450 amerických dolarů. Akce trvá jen do 20. května, a navíc výrobce umožňuje vybrat si prioritní doručení do dvou týdnů, zákazník se však vyhne celním poplatkům, jelikož ty už jsou započítány ve výsledné ceně produktu. Zbývá už jen pár dní, kdy si můžete pořídit lehký a skladný elektronický skútr.

Exit mobile version