Dotekomanie.cz

Leagoo M7 v předprodeji – získejte $10 slevu a kryt zdarma [sponzorovaný článek]

Leagoo nedávno představilo svůj nový model, Leagoo M7, který designem imituje iPhone 7 Plus a snaží se nalákat fanoušky tohoto designu. Disponuje rovněž duálním fotoaparátem a dobrou výbavou. Dvojici fotoaparátů mimo jiné výrobce využívá ke zdokonalení nočních fotografií. Snímky nabídnou minimum šumu a dobrou světelnost i barvy.

Na přední straně se pod displejem nachází čtečka otisků prstů s chytrými funkcemi. Čtečka je integrována s domovským tlačítkem a jediným kliknutím lze tímto tlačítkem například pořídit selfie. Celková konstrukce má také snahu zaujmout, zařízení je tenké jen 7,9 mm a má elegantně zakřivené hrany, což je pohodlné pro ovládání telefonu. Sklo s 2.5D úpravou jen podtrhuje celkový vzhled.

Mnozí jistě ocení, že se Leagoo stále drží konstrukce s odjímatelným krytem, čímž je přístupná baterie a sloty lze skrýt tak, aby nekazili vnější design. Když už jsme u baterie, hodí se zmínit, že její kapacita je 3000 mAh a disponuje rychlým nabíjením.

Výbava dále zahrnuje čtyřjádrový procesor MediaTek MT6580A, 5,5″ HD displej, 1 GB RAM, 16GB úložiště, nejnovější Android 7.0 Nougat a lze jej pořídit i jako dualSIM variantu. Prodejní cena je $78,99, tedy zhruba 1870 korun. Po omezenou dobu však telefon lze zakoupit levněji o 10 dolarů a navíc dostanete k objednávce zdarma originální silikonový kryt. To vše díky eshopu GearBest, kde tato akce probíhá. Více informací o telefonu lze zjistit také na této stránce.

Exit mobile version