Dotekomanie.cz

iPhone 8 se údajně zpozdí kvůli novým technologiím a nabídne VR

Představení nových iPhonů bývá tradičně poslední roky vždy v září. Letos tomu tak možná úplně nebude. Zcela nový iPhone 8 totiž prý údajně kvůli integraci nových technologií nabírá zpoždění. Původně se však předpokládalo představení iPhone 7s a právě iPhonu 8 zároveň v září letošního roku.

K tomu možná také dojde, jen s tím rozdílem, že zatímco model 7s se začne hned prodávat, tak iPhone 8 dorazí až v listopadu. Za zdržení údajně může integrace OLED displeje a 3D technologie. Druhou zmíněnou technologii má zajišťovat dvojice předních fotoaparátů s potřebnými infračervenými senzory. Nový iPhone tak má díky tomu umět kompletně snímat váš obličej. 3D bude možná umět i zadní fotoaparát.

Další novinkou iPhonu 8 má být Smart Connector známý z iPadu. Jeho přítomnost u iPhonu se předpokládala již u iPhonu 7. Nově by Smart Connector měl zajišťovat druhou možnost nabíjení a také především připojení VR headsetu. Apple se má totiž chystat vstoupit do vod virtuální reality. Uvidíme tedy, čeho se na podzim dočkáme, rozhodně to však zní zajímavě.

Zdroje: 9to5mac.com, 9to5mac.com

Exit mobile version