Dotekomanie.cz

První den na veletrhu MWC byl pro Vernee skvělý, dnešek vypadá též slibně [sponzorovaný článek]

Vernee je mladá čínská značka, která v tomto měsíci oslaví své první narozeniny. A oslavu nemohla začít lépe, než přítomností na veletrhu MWC v Barceloně. Na veletrhu plánuje postupně představit pět nových telefonů. Do dnešního dne již stihli představit tři novinky. Konkrétně Thor E, Thor Plus – modely, které cílí na velikou výdrž baterie, a Apollo X, který je vylepšeným nástupcem modelu Apollo Lite.

Moderní stánek a pět nových telefonů

Moderně vypadající stánek byl umístěn nedaleko známějších značek, jako například Huawei. Svým vzezřením se Vernee snaží navodit pocit mladosti a modernosti. Firma investovala nemalou část peněz do sebeprezentace, aby tak přilákala nové zákazníky, popřípadě investory.

Během výstavy, která zítra končí, představila veřejnosti své již čtyři existující modely: Vernee Thor, Vernee Apollo Lite, Vernee Mars a Vernee Apollo. Kromě nich představila i tři novinky: Thor E a Thor Plus, kteří mají kapacitu baterie nad 6000 mAh a zároveň si zachovávají svůj kompaktní tvar, a Apollo X, který je nástupce Apollo Lite.

Během dneška a zítřka budou dopředstaveny chybějící dva mobily. Mars Pro je vylepšeným modelem loňského Marsu. Nabídne výkonnější procesor a 6 GB operační paměti. Posledním a hlavním modelem je očekávané Apollo 2, což je nástupce prosincového modelu Apollo. Apollo 2 bude prvním telefonem na světě disponujícím destijádrovým procesorem Helio x30, který poběží na systému Android 7.1. Tento procesor má být konkurencí k novému Exynosu 9, či Snapdragonu 835.

Zdroje: 2016.vernee.cc, mwc.vernee.cc

Exit mobile version