Dotekomanie.cz

Projekt Area 120 se Googlu opravdu vyplácí. Dokazuje to nová aplikace Supersonic

Před několika dny jsme vás informovali o zcela nové aplikaci Uptime, která vznikla na základě projektu Area 120. Nyní se na internet pomalu a jistě dostává další aplikace z tohoto projektu. Jedná se o „appku“ pod názvem Supersonic, jejímž úkolem je umožnit komunikaci mezi přáteli.

Ovšem nejedná se o ledajakého internetového kecálka. Uživatelé si totiž mezi sebou posílají výhradně jen mluvené zprávy. Princip aplikace spočívá v tom, že uživatel přidrží tlačítko mikrofonu a začne mluvit. Supersonic pak mluvenou zprávu převede do textové podoby, a to včetně smajlíků.

Nicméně, i tak mají vaši přátelé možnost přehrávat zvukové zprávy, které jste jim poslali. Jakmile si zvukovou zprávu otevřou, po přehrání se automaticky smaže. V aplikaci je samozřejmě možné provádět hromadné skupinové konverzace a tak podobně.

Supersonic se vůbec poprvé objevil začátkem tohoto měsíce, a to na konkurenční platformě iOS. Bohužel je prozatím k dispozici pouze v několika vybraných regionech. Jedná se vskutku o zajímavý projekt, který by mohl zaujmout především mladší generaci uživatelů.

Jestliže si chcete aplikaci stáhnout také na svůj mobilní telefon či tablet s operačním systémem Android, přejděte na stránku ZDE.

Zdroj: thenextweb.com

Exit mobile version