Dotekomanie.cz

Předobjednejte si Vernee Apollo X v e-shopu TomTop [sponzorovaný článek]

tomtop

Internetový obchod TomTop nabízí předprodej očekávaného telefonu Vernee Apollo X, který nabídne skvělé parametry s nízkou cenovkou. Prodejci mimo jiné poslali i kupón, díky němuž můžete ušetřit dalších 20 dolarů. Co všechno ale umí Apollo X?

Nový model čínského výrobce na první pohled zaujme prémiovým kovovým šasi. Dominantou je nyní obrazovka s uhlopříčkou 5,5″ poskytující rozlišení Full HD (1 920 × 1 080) a drobné zahnutí po stranách. Telefon je k dispozici ve dvou barevných variantách – černé a bílé. Kromě designu ale zaujme i dalšími parametry.

Pohonnou jednotkou modelu Vernee Apollo X je tentokrát extrémně výkonný procesor MediaTek Helio X20, jehož deset jader tiká na různých frekvencích (2 × 2,3 GHz, 4 × 1,9 GHz a 4 × 1,4 GHz). Co se paměti týče, disponuje operační pamětí o velikosti 4 GB a interní 64 GB pamětí, kterou lze dále rozšířit pomocí microSD karty až o dalších 128 GB. Dlouhou výdrž zajistí 3 500 mAh baterie s podporou rychlého nabíjení, na přední straně mimo jiné najdeme čtečku otisků prstů.

Zadní strana hostí 13 MP fotoaparát s rychlým ostřením a dvěma LED diodami. Samozřejmostí je podpora konektivity 4G LTE na frekvencích FDD-LTE (2100/1800/2600 a 800 MHz). Telefon běží na systému Android 6.0 Marshmallow, respektive na V-OS, což je nově představený operační systém tohoto výrobce. Uživatel by měl mít nicméně na výběr, který z nich zvolí. Více informací se můžete dočíst na oficiální stránce e-shopu TomTop.

Předobjednejte si Vernee Apollo X za 5 549 Kč
Kupón pro -$20: LQPVPX20

Exit mobile version