Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Huawei P10, Note 4X, Huawei P8

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

V novém seriálu „Mobily v českých eshopech“ se tedy dozvíte, jaké mobily se začaly prodávat na českém trhu. Také se zaměříme na obnovení prodeje starších zařízení. Jedná se o unikátní projekt na českém trhu, na kterém jsme pracovali posledních několik měsíců.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu. Konkrétně se podíváme na novinky 10. týdne.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – HTC U Play, Huawei P9 Lite 2017 a další

Huawei P10

Nejnovější top model se oficiálně dostává na český trh, přičemž počáteční cena startuje těsně pod hranicí 16 000 Kč. V rámci začátku prodeje si Huawei připravilo bonus v hodnotě 3 000 Kč u vybraných prodejců.

Představení modelů Huawei P10 a P10 Plus

Specifikace Huawei P10

Xiaomi Redmi Note 4X

Xiaomi nabízí poměrně velké množství smartphonů, přičemž další z nich si našel cesu do našich obchodů. V tomto případě se jedná o modifikovanou verzi původního smartphonu Redmi Note 4, přičemž v tomto případě je obsažen procesor Snapdragon 625.

Specifikace Xiaomi Redmi Note 4X

Xiaomi Redmi Note 4

Pakliže si nepotrpíte na absolutní novinky, tak by vás mohla zaujmout původní verze výše uvedeného mobilu. Sice se budete muset spokojit s procesorem od Mediateku, ale na druhou stranu se jedná o model s kompletní podporou českého LTE.

Specifikace Xiaomi Redmi Note 4

Lenovo Phab Pro Tango

Lenovo má tak trochu problémy s dodávkami jejich unikátního mobilu Phab Pro, který nabízí pokročilou technologii Tango od Googlu. Jedná se o vskutku velký smartphone, ale na druhou stranu nabízí zvláštní fotografické funkce, které se zaměřují na AR a VR.

Specifikace Lenovo Phab Pro Tango

Huawei P8

Model P8 byl uveden v roce 2015, přičemž na našem trhu byla k dostání verze s Dual SIM. Nyní je k dispozici ve verzi Single SIM, což znamená, že můžete vložit jen jednu SIM kartu. V podstatě si tak můžete pořídit za poloviční cenu top model z roku 2015.

Recenze: Huawei P8 – kus kovu s Lollipopem 

Specifikace Huawei P8

Honor 6X

Honor oficiálně ohlásil dostupnost modelu 6X až nyní, na což reagují prodejci. Zaujme příznivce duálních foťáků, velkých displejů a také relativně zajímavé ceny.

Specifikace Honor 6X

Exit mobile version