Dotekomanie.cz

Vernee Apollo poráží OnePlus v kvalitě displeje [sponzorovaný článek]

OnePlus 3T je v mnohém lepší telefon než například mobil přímo od Google s názvem Pixel. Předčí ho v rychlosti, multitaskingu a ceně. V čem však OnePlus 3T zaostává oproti Pixelu a i Vernee Apollo, je displej. S jeho FullHD rozlišením to není zas tak slavné. Zde vyhrává Apollo s 2K rozlišením na celé čáře.

Je výkon opravdu to nejnutnější?

Kdybychom porovnávali výkon obou zařízení, není se o čem bavit, jelikož procesor Helio X25 nestačí na výkonný Snapdragon 821 a benchmarkové testy toto vítězství zcela jasně potvrzují. Je však až takový přílišný výkon potřebný? Nestačí nám telefon s deseti jádry, které dostanou v benchmarkovém testu necelých sto tisíc bodů a plynulost systému je tak zaručena? Navíc když můžete ušetřit polovinu peněz oproti tomu, kdybyste si koupili nové OnePlus 3T. Navíc u Apolla je možné koukat na obrazovku z různých úhlů, čili i ze stran je displej dobře viditelný.

A pokud jste uživatel, který si rád potrpí na kvalitu displeje a rád používá brýle na virtuální realitu, tak je potřeba zvolit telefon s vyšším rozlišením obrazovky. Čili je lepší koupit si Apollo s 1440 p (2K LCD) namísto 3T, kde je 1080 p (Full HD AMOLED). A jestli je to znatelný rozdíl? Podívejte se na obrázky.

Anebo se podívejte na video, kde je krásně vidět, jak je který displej kvalitní.

Srovnání modelů Apollo a 3T

Exit mobile version