Dotekomanie.cz

Verne: The Himalayas – užijte si let nad Himálajem [Android]

Google mapy patří k nejpropracovanějším, jaké můžete ke svému užitku používat. Jsou neustále aktualizovány a vylepšovány funkcemi. Pokud máte rádi hory a chtěli byste se podívat například do Himálaje, pak vám to díky Google Mapám a chytré aplikaci Verne bude umožněno pohodlně z vašeho pohodlí domova.

Verne: The Himalayas

V mnohých lokacích se nacházejí i reálné fotografie s informacemi o vrcholech. Na obrázku jsem vybral fotku s nejvyšší horou Mount Everestem. Vše vypadá velmi zdařile, ale musím podotknout, že byste neměli očekávat hodiny zábavy, aplikace je spíše vedena jako poučná.

V aplikaci ovládáte malého bílého panáčka, se kterým se lze pohybovat pomoci tlačítek na displeji. Objevíte se ve zmenšeném modelu těchto hor, které mají přesný vzhled, díky přesnosti map.

S panáčkem můžete procházet mezi horami, anebo využívat různá zákoutí, kde se skrývají lákadla v podobě například deštníku. Ten vám při výskoku zpomalí váš pád, takže si můžete hory prohlížet i takovýmto způsobem.

Verne: The Himalayas je dostupná pro operační systém Android. Uvnitř se neskrývají žádné in-app platby. Pro plynulý běh budete potřebovat zařízení minimálně ze střední třídy.

Exit mobile version