Dotekomanie.cz

Google si pohrává s Now, testuje hledání pomocí ikon

V několika posledních měsících jsme byli svědky zajímavých informací, které poodhalily zcela nové změny v rozhraní aplikace Google Now. Nejdříve jsme se dočkali uniklých fotografií, kde byly zachyceny kruhové ikony. No a nyní se na internetu objevil snímek zachycující spíše různobarevné ikony, nikoliv kruhové.

Podle některých uživatelů se na jejich telefonu při používání Google Now objevily zcela nové ikony a zjednodušené celkové prostředí aplikace. Jedná se o velmi praktický design, který vyhledávání nejen zrychlí, ale také zjednoduší. Google tedy s největší pravděpodobností připravuje aktualizaci, které bychom se mohli dočkat během několika následujících dnů.

Prozatím nevíme, jak se k celému „projektu“ Google postaví, zda aktualizaci zveřejní ihned pro celý svět. Velmi pravděpodobně se však novinka k uživatelům dostane po etapách či regionech. Je však zajímavé, že se této novinky dočkalo již několik stovek uživatelů, a to aniž by je o tom samotný Google upozornil v oznamovací liště. Pomalu a jistě se připravte a nažhavte své Android zařízení, protože aktualizace tu bude do několika dnů.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version