Dotekomanie.cz

Apple začne prodávat použité hodinky

Společnost Apple překvapivě přes svůj internetový obchod spouští oficiální prodej chytrých hodinek z druhé ruky, které předem prošly renovací v jejich autorizovaném servisu. Přesněji od 20. prosince si můžete pořídit opravené hodinky první i druhé generace za sníženou cenu a ještě s dodatečnou zárukou. Pokud vás tedy doposud odrazovala vyšší pořizovací cena, tak nyní můžete využít šance avšak v omezeném množství.

Sleva u jednotlivých modelů se pohybuje v rozmezí 14 až 16 procent. Například první generace v provedení Sport s 38mm řemínkem stojí 229 dolarů (tj. cca 5 876 Kč) nebo druhou generaci hodinek ve variantě Sport s 38mm řemínkem z nerezové oceli pořídíte za 469 dolarů (tj. cca 12 034 Kč). Konečná cena zřejmě bude vždy odpovídat celkovému opotřebení, takže sleva z maloobchodní ceny nikdy nebude totožná.

Případné jakékoliv pochybnosti může vyvrátit fakt, že zařízení jsou plnohodnotně otestována a certifikována, mají 1letou záruku a navíc poštovné alespoň v rámci Spojených států je zcela zdarma. Do budoucna by se mohl objevit podobný program i u ostatních zařízení, což by ocenil nejeden uživatel s omezenými financemi. Každopádně to přihrává myšlence, že kalifornský gigant chce utržit každou „babku“.

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version