Dotekomanie.cz

TomTop zlevnil zboží Xiaomi, od notebooku až po chytrou váhu [sponzorovaný článek]

Vánoční šílenství pokračuje a vidět to můžeme opravdu skoro všude. Obchod TomTop zařadil do kategorie zlevněného zboží Xiaomi notebook, smartphone s uhlopříčkou 5,7″ a v neposlední řadě chytré zařízení do domácnosti.

Xiaomi Mi Notebook Air

Čínská společnost letos debutovala na poli notebooků, a nutno říct, že představené modely se jim opravdu povedly. Obchod TomTop nabízí menšího z dvojčat – 12,5palcový Xiaomi Mi Notebook. Ten nadchne zejména stylovým kovovým provedením a skvělým Full HD displejem.

Notebook dále disponuje dvoujádrovým procesorem Intel M3 s frekvencí 2,2 GHz a integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics 515. Lehčí operace hravě zvládne operační paměť o velikosti 4 GB, samozřejmostí je i 128GB SSD disk. O dlouhou výdrž se postará 37 Wh baterie, která na jedno nabití zvládne udržet notebook při chodu až 9,5 hodiny.

V internetovém obchodě TomTop je notebook za cenu 14 470 Kč bez poštovného. Pokud použijete kupón XMAL a vyberete Spain Warehouse, cena bude o 18 dolarů menší.

Smartphone Xiaomi Mi5S Plus

Nedávno uvedený smartphone Xiaomi Mi5S Plus se považuje za jeden z nejvýkonnějších přístrojů současnosti. Těmto zvěstem napomáhá procesorem s čipem Snapdragon 821, který je ještě doplněn o grafický akcelerátor Adreno 530. Plynulý chod zajišťuje systém Android s povedenou nadstavbou MIUI.

Tohle zařízení bylo uvedeno ve dvou variantách, přičemž obchod TomTop nabízí tu s 6 GB operační paměti a 128 GB úložištěm. Přídomek Plus si telefon vysloužil díky FullHD displeji o velikosti 5,7″. Dalšími parametry jsou duální 13 MPx fotoaparát s podporou formátu RAW, čtečka otisků prstů, obří 3800 mAh baterie či USB-C konektivita.

LTE frekvence 850/1800/2100/2600 MHz umožní telefonu přijímat nejrychlejší internet jen ve větších městech, jak je u zařízení Xiaomi zvykem.

Momentálně jsou na výběr dvě barevné varianty – šedá a zlatá – za cenu 11 787 Kč. Poštovné z čínského skladu je sice zdarma, ale doručení trvá déle. Jestli na telefon spěcháte, výběrem španělského skladu (Spain Warehouse) a zadáním kódu XM5S ušetříte 37 dolarů.

Xiaomi Scale

Produkty od Xiaomi se postupně začínají objevovat také v domácnostech, příkladem může být chytrá váha z odolného tvrzeného skla. Ta disponuje rozsahem 5–150 kg s přesností 50 gramů. Po propojení s aplikací MiFit (která je dostupná pro systém Android 4.4 a vyšší nebo iOS 7 a vyšší) dokáže vytvářet statistiky nejen váhy v závislosti na čase, ale i index tělesné hmotnosti (BMI) v čase.

Váha zaujme minimalistickým designem. Navíc rozezná okolní jas, díky čemuž přizpůsobí čitelnost displeje. Ve váze jsou 4 AA baterie.

Cena chytré váhy je v současnosti 908 Kč, nicméně výběrem německého skladu (Germany Warehouse) a zadáním kódu XMSB můžete ušetřit dalších 12 dolarů.

Exit mobile version