Dotekomanie.cz

Slevový týden #1 – souhrn zlevněných aplikací a her

Vítáme vás u našeho nového pravidelného seriálu, který začínáme dnešním prvním dílem. Je konec roku, všude kolem vidíme souhrny překlepů, zábavné situace z televizí, ale i slevové akce. Na konec roku reagují i vývojáři mobilních aplikací včetně her.

Na konci roku je slev poněkud více než v průběhu. Zlevněny jsou i ty nejlepší hry, za kterými stojí výojáři z velmi populárního studia Square Enix (Final Fantasy). Pojďme se tedy konečně podívat, co ve slevách pro naše vymazlená mobilní zařízení můžeme výhodně nakoupit. Vždy se budu snažit s krátkým popisem přiblížit, o co v aplikaci či hře jde. Rozhodně byste neměli přehlédnout slevu na hru This War of Mine na konci článku.

Anomaly 2

Tato hra patří mezi tzv. tower defense. Vašim úkolem je ubránit území proti návalům pěšáků a letectva. Anomaly 2 vás zavede do roku 2018 s poněkud jinou realitou, než ve které skutečně žijeme. Původní cena 128 Kč. Nová cena 25 Kč.

Anomaly Defenders

Jak již bylo psáno výše, jedná se znovu o tower defense koncept. Za hrou stojí stejní vývojáři, jedná se o další díl populárního Anomaly. Původní cena 128 Kč. Nová cena 25 Kč.

Heroes and Castles 2

Stanete se rytířem, který bude stát proti tisícům bojovníků. V boji použijete velké meče pro boj z blízka, pomohou vám však i vaši týmoví spoluhráči. Svou postavu můžete vylepšovat a získávat zkušenosti, čímž se stanete lepším a lepším. Původní cena 48 Kč. Nová cena 25 Kč.

Désiré

Désiré je hra vytvořena ve dvou barvách, kterými jsou černá a bílá. Jedná se o klikací adventuru. Svým herním pojetím značně připomíná legendární hru Polda z českých končin. Původní cena 89 Kč. Nová cena 63 Kč.

The Room Three

Ocitnete se v místnostech odkud není úniku – zdánlivě. Vašim úkolem je totiž vyřešit hádanky tak, abyste se dostali ven. Velmi uznávaná hra po celém světě. Původní cena 102 Kč. Nová cena 50 Kč.

This War of Mine

Během války je důležité mít neustále nějaké zásoby toho nejnutnějšího k přežití. V This War of Mine bude vašim úkolem přežít válku a během ní se o sebe dokázat postarat. Původní cena 384 Kč. Nová cena 50 Kč.

Exit mobile version