Dotekomanie.cz

Tanks.io – akčně relaxační tanky

Máte rádi hry, kde se nachází tanky? Pak určitě znáte mega populární hru jménem World of Tanks. Tato hra je zaměřena na hráče, kteří chtějí strávit dlouhé hodiny hraním a získáváním zkušeností. Pokud si však chcete odpočinout a s tankem, pak je zde pro vás hra jménem Tanks.io.

Tanks.io vás zavede do prostředí tanků a velkých bitev. Čeká na vás spousta zábavy, protože je hra zaměřena na takový akční odpočinek, kde jde v podstatě pouze o to, abyste sejmuli soupeře. Bitvy se odehrávají na kreslených mapách, které jsou však tak hezky barevně odladěny, že vám to vůbec nebude vadit. Velkým lákadlem bude asi to, že se hraje proti ostatním soupeřům v online bitvách, takže své síly můžete poměřovat s lidskými nepřáteli z druhých týmů.

Za každou vyhranou bitvu získáte mnohem více bodů, za které si můžete své tanky dále vylepšovat. Velmi se mi líbila možnost aktivně komunikovat s ostatními hráči přes integrovaný chat. Tato funkce často pomáhá při domluvě taktiky s ostatními hráči v týmu. K dispozici je spousta různých map. Herní materiál uvnitř Tanks.io je neustále přidáván, takže se nemusíte bát ani rutiny. Pokud by se vám nelíbilo vylepšování za body, pak lze využít možnosti placení reálnými penězi přes in-app platby.

Tanks.io si můžete vyzkoušet na svém Androidu zcela zdarma.

Exit mobile version