Dotekomanie.cz

MMA Federation – nová hra z bojového prostředí pro iOS a Android

Bojové hry patří mezi velmi oblíbené žánry. Ať již se jedná o Sci-fi Tekken či reálné zápasy v kleci. Nyní si můžete zahrát další zajímavou hru z prostředí MMA. Nečekejte však důraz na naprostou simulaci reality, nicméně zábavy je k dispozici dostatek.

Hra MMA Federation vás zavede do zápasnické klece, kde budete mít jediný úkol, který spočívá v eliminaci vašeho soupeře. Nic překvapivého, jedná se však o velice zábavnou formu, protože máte k dispozici mnoho možností, jakým stylem hrát. Váš bojovník nebude mít ze začátku příliš síly na jednoduchý boj, ale díky možnosti jeho tréninku mu dané schopnosti můžete natrénovat.

Svého svěřence nebudete pouze trénovat a vylepšovat jeho schopnosti, využít můžete i úpravu jeho vizáže. Na bojovníka lze umístit různá tetování, změnit jeho oblečení a další. Tím, že jste postupem času lepší a lepší, získáte i nové techniky boje. Učíte se například páky, anebo různě účinné údery. Každý z pohybů lze vylepšovat, takže se nemusíte obávat, že byste zůstali po pár vylepšeních bez novinek.

V každém zápase můžete vyhrát třemi způsoby, buď se udržíte včetně vašeho soupeře a rozhodnou body, anebo ho nelítostně dostanete na zem (TKO a KO). A zcela nejlepší informací je to, že budete moci hrát i proti soupeřům online.

MMA Federation si můžete stáhnout pro svůj telefon a tablet s operačním systémem Android a iOS. K dispozici je zdarma.

Zdroj: androidguys.com

Exit mobile version