Dotekomanie.cz

Meizu připravuje nový M5 Note

Společnost Meizu zahájila testování předprodejního modelu, který by se v konečném prodeji mohl objevit pod názvem M5 Note. Čínský výrobce překvapivě spouští celý kolotoč velmi brzy, neboť neuběhl ani jeden měsíc od oficiálního představení základní varianty s označením M5. Připravovaný telefon stihl již projít několika benchmark testy, takže máme k dispozici alespoň první nepodložené specifikace.

Střední třída se zajímavými parametry

V jeho čele lze vyhlížet 5,2palcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů a 2.5D zakřivením. Vnitřní prostor vyplní osmijádrový procesor Helio P10 (MT6755M) od MediaTeku, 3GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 32 GB, které může být dále rozšiřitelné přes slot pro paměťové microSD karty. Přední panel ještě navíc doplní  pěti megapixelová kamerka na populární selfie fotografie.

Zadní část má zatím odhalený pouze 13megapixelový fotoaparát, v jehož šlépějích může jít minimálně snímač otisků prstů a přisvětlovací LED dioda. Softwarovou výbavu zajistí systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. V brzké době by se mohl k únikům přidat čínský telekomunikační úřad TENAA, od kterého jsou vždy k mání nejdetailnější informace včetně snímků zařízení.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version