Dotekomanie.cz

Hill Climb Racing 2 – pokračování bláznivého zdolávání hor v autě

Hill Climb Racing, to je jméno, které zná velmi mnoho hráčů. Jedná se totiž o velmi zábavnou hru, kde se stanete řidičem autíčka, ve kterém budete překonávat všemožné kopce a hory. Populární hra si získala tolik fanoušků, že se vývojáři rozhodli pro vydání následovníka s číselným označením 2.

V této hře na vás čeká mnoho hodin zábavy, aniž byste se začali nudit. Stanete se totiž opět řidičem auta a úkol je stejný jako v první verzi hry. Je to překonat hory s nejlepším možným časem. Při hraní si však musíte dávat pozor nejen na dlouhé skoky, ale i na aktuální zůstatek vašeho paliva v nádrži. Pokud vám palivo dojde, pak hra končí a danou úroveň jste nedokončili. Asi tou nejzajímavější a nejlepší novinkou je přítomnost multiplayeru.

Díky podpoře více hráčů můžete soupeřit například se svými přáteli a zkusit si, jak být lepší než vaši kamarádi. Na každé trati čeká spousta mincí, ty jsou potřeba pro vylepšování vašeho auta. Své skoky můžete regulovat i pomocí ukazatele rychlosti, který snažení značně ulehčuje. Za každé dokončené úrovně získáte navíc i nějaký dárek jako odměnu.

Hill Climb Racing 2 je ke stažení pro operační systém Android a iOS. Stahovat můžete zdarma. Prozatím si však budete muset počkat na uvolnění hry v České republice.

Exit mobile version