Dotekomanie.cz

Apple připravuje zbrusu novou aplikaci pod názvem Support

foto: Apple

Cupertinská společnost si pro své zákazníky připravila zbrusu novou aplikaci, která je pochopitelně dostupná jen pro iOS zařízení. Jedná se o tzv. Apple Support a měl by být již brzy k dispozici ve všech zemích prostřednictvím App Storu. Pro tuto chvíli je dostupná jen v Nizozemsku, ale jde pouze o dočasnou záležitost. Expanze do několika dalších zemí začne během několika dnů.

Jak již z názvu napovídá, bude se jednat o aplikaci s podporou, kde uživatelé najdou veškeré kategorie, které se nachází na webovém rozhraní. Jako domovskou stránku Apple určil výpis zařízení, které zrovna vlastníte (Your Products). Samozřejmě zde najdete podrobné informace o vašem modelu. Skvělé je, že „appka“ nabízí speciální kategorie „Jak na to“, kde najdete veškeré články s tipy pro své zařízení.

Aplikace mimo jiné umožňuje komunikaci se zákaznickou podporou či plánování schůzky v kamenných obchodem od Applu (v našem případě u registrovaných prodejců – iStyle, iWant). Dále zde najdete sekci Historie, kde jsou uvedeny veškeré vaše dotazy, které jste kdy napsali. Jestliže se zrovna budete nacházet v USA, můžete si prostřednictvím aplikace sjednat schůzku v „Genius Baru“.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version