Dotekomanie.cz

Allo 3.0 aneb nová verze s podporou motivů

allo

Před pár týdny jsme vás informovali o chystaných změnách v chatovací aplikaci Allo, které byly zjištěny z rozborky kódu verze 2.0. Google nyní začal postupně vypouštět aktualizaci obsahující slibované motivy a další drobná vylepšení pro zpříjemnění uživatelského zážitku.

Ačkoliv se původně hovořilo o devíti až deseti motivech, nová verze aplikace jich přinesla rovnou dvanáct. Design témat je velice různorodý – od minimalistického tmavého vzhledu až po motiv s texturou melounu, vybere si tedy snad opravdu každý. Motiv se vybírá intuitivním posuvníkem v nastavení každého chatu.

Google na svém oficiálním blogu uvádí, že jsou aktuálně využívána pouhá tři procenta všech dostupných emoji. Proto Allo nově obsahuje tlačítko s názvem Smart Smiley, jež po kliknutí nabídne vhodné smajlíky a nálepky na základě vaší konverzace. Zdá se, že Google to s personalizací obsahu myslí opravdu vážně a postupně jej integruje do většiny svých služeb.

Méně významnou změnou je přítomnost nálepek z filmu Fantastická zvířata a kde je najít. Všechna zmiňovaná vylepšení jsou momentálně vypouštěna ve vlnách, pro všechny budou dostupná během několika dní.

Aktualizováno:

Verze 3.0 je již dostupná jako instalační APK soubor na webu APKMirror, stahujete na vlastní nebezpečí.

Zdroj: blog.google

Exit mobile version