Dotekomanie.cz

HTC „zařízlo“ vlastní webový prohlížeč

Na trhu se smartphony si lze všimnout výrobců, kteří se soustřeďují na čistější podobu Androidu (například Moto mobily). Avšak HTC ukázalo s příchodem modelu 10, že lze zvolit i jinou strategii. V podstatě se tato firma rozhodla, že v zařízení nebudou duplicitní aplikace. Dříve jste se tak mohli setkat například s dvěma kalendáři – od Googlu (v rámci podmínek) a od HTC.

Nyní dochází k dalšímu posunu. HTC ukončuje vývoj a podporu pro vlastní webový prohlížeč HTC Internet. Ten byl založen na AOSP (Android Open Source Project) prohlížeči. Nová aktualizace dostupná v obchodě má za cíl exportovat uložené stránky.

UPOZORNĚNÍ: Aplikace Internet HTC již nebude pokračovat a v obchodu Play již nebude od 30. listopadu 2016 k dispozici. Po tomto datu nebudou k dispozici žádné další aktualizace. Po instalaci této aktualizace můžete exportovat uložené záložky.

Po 30. listopadu nebude dostupná jakákoliv další aktualizace a sama aplikace zmizí z Obchodu Play. Samozřejmě je důležité, abyste procházeli internetové stránky s moderním prohlížečem, který bude aktualizovaný s průběžným vylepšováním funkcí a bezpečnostních prvků. Majitelé HTC tak budou muset sáhnout po alternativách.

Zdroje: htcsource.com, androidpolice.com

Exit mobile version