Dotekomanie.cz

Velké slevy mobilů Ulefone [sponzorovaný článek]

Čínský obchod igogo.es má velikou slevu na mobilní telefony značky Ulefone. Na vybraných čtyřech modelech ušetříte dohromady 152 euro, což v přepočtu činí čtyři tisíce korun českých. Ve slevě se nachází zajímavé modely jako Ulefone Future, Metal, Power či Vienna.

A jaké slevy to na nás čekají?

Ulefone Future: výkonný telefon s 8 jádrovým procesorem, taktovaným na 2 GHz s Androidem 6. Výbavu doplňuje 4 GB operační paměti, 16MPX fotoaparát a 3 000mAh baterie (sleva z 214 na 181 eur).

Ulefone Metal: mobil nižší střední třídy s 3 GB RAM, osmijádrovým procesorem taktovaným na 1,5 GHz s 8MPx fototaparátem a Androidem 6; vhodnější pro moderní běžné uživatele (sleva ze 102 na 95 eur)

Ulefone Vienna: výkonný smartphone nabízející 3 GB RAM, 13MPX fotoaparát, Hi-Fi, Android 5.1 a gorillas Glass (sleva z 214 na 120 eur)

Ulefone Power: mobil s obrovskou baterií 6050 mAh, 3 GB RAM, Androidem 6 a 64 bitovým osmijádrem (sleva ze 140 na 124 eur)

Web prodejce elektroniky je kompletně ve španělštině, avšak nemusíte se bát, že byste něčemu neporozuměli. Struktura webu a objednávání výrobků je stejná jako na jiných webech. Navíc poštovné je zdarma. Jelikož doména obchodu je s příponou .es (Španělsko), mohlo by nakupujícího napadnout, že zboží bude zasláno z evropského skladu a vyhne se tak nepříjemnému placení daně, popřípadě cla.

Bohužel tomu tak není, čínský prodejce posílá zboží normálně z Číny a španělským webem se chce přiblížit lidem ve Španělsku a Jižní Americe, kde se v některých zemích mluví španělsky.

Exit mobile version