Dotekomanie.cz

Google vydal Hangouts 13

V červenci Google vydal jedenáctou verzi aplikace Hangouts, která přinesla pár novinek. Měsíc na to došlo na uvolnění Hangouts 12, kde nebylo k vidění takřka nic zajímavého, proto jsme ani nevydali článek. Nyní jsme se rovnou dočkali třinácté verze. Skoro to vypadá, že hlavním cílem je zvyšování čísla.

Avšak v Hangouts 13 pro Android přibyla novinka v podobě možnosti otevírání webových stránek v tzv. Chrome Custom Tabs. To znamená, že stránka se vám otevře ve speciálním režimu přímo v aplikaci Hangouts, tudíž se neotvírá samostatný prohlížeč. Nemusíte se bát, že by se jednalo o jediný způsob otevírání webů. V nastavení aplikace lze povolit nebo vypnout tuto funkci.

Další novinka se týká „emotes“, což jsou rozšířené emotikony skládané z několika znaků tak, aby se vytvořil nějaký obrázek. Pro jejich aktivaci stačí napsat jako první znak „/“ a následně slovo. Po odeslání se objeví v konverzaci emotes. Nově lze použít: algebraic, dealwithit, disapprove, facepalm, flowerbeam, happy, lgtm, lit, octodisco, puppyparty, shame, shrug, success, sunglasses, tableback, tableflip, that, this, wizard, yuno.

Více novinek není obsaženo, ale v samotném kódu se nachází části, které poukazují na integraci zkratek, které budou zřejmě dostupné v Androidu 7.1.

APK ke stažení – instalujete na vlastní riziko

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version