Dotekomanie.cz

ZTE Axon Max 2 prošel testem GFXBench

Grafický benchmark GFXBench podle prvních spekulací otestoval nástupce modelu Axon Max. Druhá generace se skrývá zatím jen pod kódovým označením C2017 a ta by určitě měla přinést vylepšenou výbavu v části hardwaru. Společnost ZTE uvedla první generaci koncem loňského roku, takže nový přírůstek pro letošní rok lze vyhlížet nejpozději v podobném období. Avizovaný Axon Max 2 opět uspokojí uživatele, kteří ocení nadstandardně velký displej.

V přední části zaujme místo 6palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů a 13megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. Hardwarová sestava se skládá z osmijádrového procesoru taktovaného na frekvenci 2,06 GHz, grafického čipu Adreno 506 a operační paměti RAM o velikosti 4 GB. Budoucí majitelé dostanou k využití 64GB úložiště. I když seznam specifikací neodhaluje slot pro paměťovou kartu, tak jej lze očekávat.

Pouze fotoaparát s 13megapixelovým senzorem je v tuto chvíli potvrzen u zadní části. Původní generace nesla 4 150mAh baterii, což ještě může narůst vzhledem k výkonnějším prvkům. Softwarovou stránku uzavírá systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Nakonec bychom se mohli dočkat také i několika variant rozdílných v paměti RAM a velikosti úložiště nebo čtečce otisků prstů.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version