Dotekomanie.cz

Leagoo T1 Plus – 5,5palcový elegán v předprodeji [sponzorovaný článek]

Leagoo opět přichází s novým smartphonem, který se tak zařadí do již celkem široké nabídky všelijakých telefonů z různých cenových kategorií. Řeč je o modelu Leagoo T1 Plus, který disponuje 5,5palcovým HD displejem, momentálně je v předprodeji a objednávky se začnou rozesílat 25. srpna.

Výrobce telefon označuje jako fotografický, přičemž zadní fotoaparát nabízí rozlišení 13 MPx. Samotný senzor má rozlišení 8 MPx a vyšší hodnoty je dosaženo interpolací. Stejně dobře vybavená je pak i přední strana. Samozřejmostí je přisvětlovací LED dioda na obou stranách. Tělo telefonu je z 88 % kovové a na tloušťku má jen 7,5 mm. I do takto tenkého těla se výrobci podařilo vměstnat senzor otisků prstů, kterým telefon odemknete za 0,19 sekundy.

Zmíněný 5,5″ displej je krytý sklem Gorilla Glass 4 s 2.5D úpravou. Mezi jeho přednosti má patřit redukce dopadajícího světla a tím i zamezení nepříjemných odlesků. Živé barvy by také měly přispět k dobrému požitku z používání. Procesor je čtyřjádrový MT6737 a doplňují jej ještě 3 GB paměti RAM a 16GB úložiště. Jako vždy přináší Leagoo podporu dvou SIM karet, u obou lze rovněž využít 4G LTE.

Telefon je momentálně v předprodeji v obchodech GearBest a Everbuying za cenu 109,99 dolarů, což je v přepočtu zhruba 2 660 korun. Cena po předprodeji bude činit 129,99 dolarů, tedy v přepočtu o 485 korun více. Za tuto cenu se tedy jedná o velice lákavou nabídku. Pokud jste však příznivci menších a odolnějších zařízení, nabízí Leagoo ještě svůj levnější model Leagoo M5, který je k dostání za 69,99 dolarů, což je 1 690 korun.

Exit mobile version