Dotekomanie.cz

iPhone 7 na dalších snímcích a videích

O nadcházejícím modelu iPhone by se již pomalu dalo hovořit jako o veřejném tajemství. Stále unikají nové a nové fotografie iPhonu 7 a jeho větší verze. Nyní jsme se dokonce dočkali videa, které ukazuje funkční testovací prototyp iPhonu 7. YouTuber UnboxTherapy nám zase ukazuje iPhone 7 Plus v modré barvě. To však může být jen prototyp.

Nový iPhone 7 tak přijde v několika nových barvách. Některé zdroje stále hovoří o tom, že modrá barva nakonec prodávána nebude. Místo ní má však přijít určitě iPhone 7 v tmavší šedé variantě, která má být téměř černá. Zatím není jasné, zda nahradí nynější Space Gray, pravděpodobně však ano. Na snímcích výše můžete také vidět kousky v růžové barvě.

Téměř s jistotou lze již dnes říci, že větší model přijde s duálním fotoaparátem. Zda však dorazí i se Smart konektorem, který má sloužit pro připojení různého příslušenství, stále není jasné. Nový iPhone má dále přinést rychlejší procesor a zároveň má přijít o 3,5 mm jack na sluchátka. Představen bude na začátku září.

Zdroje: twitter.com, twitter.com

Exit mobile version