Dotekomanie.cz

DVTV aplikace konečně pro Android a iOS

Známá internetová televize DVTV spustila aplikaci se stejným názvem pro operační systém Android. Nic převratného však od ní nečekejte.

Od konce července je na Google Play ke stažení aplikace DVTV – Drtinová Veselovský TV. Od svého nástupu zaznamenala prozatím necelých deset tisíc stažení a je dostupná pro verze Androidu 4.1 a vyšší. Taktéž je dostupná pro majitele zařízení Apple.

V samotné aplikaci naleznete videa seřazená chronologicky. Po rozkliknutí uvidíte krátký popisek pořadu. Před a během videa jsou bohužel reklamy, které nelze nikterak odstranit. Co se možností nastavení týče, je zde poměrně omezený výběr. Můžete vybrat preferovanou kvalitu videa, když koukáte přes wifi, nebo přes mobilní data. Taktéž můžete mít zapnuté nepřetržité přehrávání, jak jsme zvyklí na Youtube, nebo mít povolené notifikace, upozorňující na nově přidané pořady.

Co je DVTV?

DVTV je internetová televize zaměřující se na rozhovory s osobami, které jsou zahrnuty do aktuálního společenského dění. DVTV vznikla v roce 2014 a spadá pod vydavatelství Economia a.s. O tvorbu přibližně dvacetiminutových pořadů se starají tři moderátoři: Martin Veselovský, Daniela Drtinová a Filip Horký.

Zdroje: mam.ihned.cz, cs.wikipedia.org

Exit mobile version