Dotekomanie.cz

Coolpad představuje Modena 2 pro český trh

Když před rokem vstupovala společnost Coolpad na český trh, uvedla do českých obchodů smartphone Modena. Ten se vyznačoval relativně zajímavou cenou a podporou LTE. Samozřejmě nastal čas na novou generaci, které jsme se dnes dočkali. Konkrétně byl oznámen model Coolpad Modena 2.

Od svého předchůdce se značně liší, respektive nabízí lepší specifikace, byť z dnešního pohledu jsou spíše mírně podprůměrné. Na druhou stranu se může jednat o zajímavý model pro ty, kteří hledají větší smartphone s úhlopříčkou 5,5 palců a příznivou cenou.

Ve vylepšených specifikacích také najdeme kompletní podporu LTE, loňskému modelu chyběla frekvence 2100 MHz. Pro některé může být zklamáním samotný procesor, ale nejedná se o tak markantní změnu. Na druhou stranu budou potěšeni milovníci selfie, jelikož Coolpad zvolil 8MPx přední kamerku.

Specifikace Coolpad Modena 2

Na českém trhu bude Coolpad Modena 2 dostupný v tmavě šedivé a champagne variantě za cenu 3 999 Kč. Telefon lze zakoupit u operátora O2 již 1. září a v nejbližších týdnech i u vybraných řetězců se spotřební elektronikou.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version