Dotekomanie.cz

Když už kamera v telefonu nestačí [sponzorovaný článek]

V chytrých telefonech se zlepšují fotoaparáty každým vydaným zařízením, ať už se jedná o jakéhokoliv výrobce. Bohužel mobil se svým snímačem stále nedokáže plnohodnotně nahradit kamery nebo profesionální fotoaparáty, což je v celku logické. A tak je nutné se poohlédnout po něčem trochu odlišném, jako například outdoorové kamery.

Dnes se tak podíváme na jednu, jež je určena právě pro sportovní užití – Andoer 2. To znamená, že je primárně určena do náročnějších podmínek. Tomu odpovídá i výbava, kterou u kamery můžete mít. Ať se tak bavíme o velmi pevných držácích na všechny možné materiály a zařízení nebo ochranném krytu. Díky němu pak máte možnost využít voděodolnost do 30 metrů.

Kamerka může být připevněna na helmě motocyklisty, v autě nebo výborně poslouží pro zachycení vašich důležitých momentů. Funkce anti-shake pak zajistí, že vaše záběry budou velmi kvalitní, co se chvění týká. K obrazové kvalitě může jen říci, že máte k dispozici nahrávání v 25, 30 i 60 FPS, nebo v HD, Full HD i 4K. Což jistě potěší uživatele s televizí právě s rozlišením 4K.

Do zařízení lze vložit microSD kartu a rozšířit si tak úložiště. Může pak potěšit podpora Wi-Fi nebo možnost zabírat obraz v 170 stupních. Nakonec nutno zmínit rozlišení, jež činí celých 16 MPx, váhu 50 gramů, tudíž v ruce neponesete opravdu nic těžkého, a 2palcový displej, na němž si můžete kontrolovat, co přesně fotíte či natáčíte.

Outdoorovou kameru Andoer 2 si můžete zakoupit v internetovém obchodu tomtop.com, kde ji najdete k dispozici v čínském, anglickém, německém i španělském skladu. Záleží tak jen na vás, odkud si necháte zařízení poslat. Cena začíná na 43,99$, což je něco málo přes 1000 Kč. K dispozici vám též dáme kupón se slevou 6 $ – LCXTCA6.

Exit mobile version