Dotekomanie.cz

Wi-Fi manager pro Android Wear

Podpora Wi-Fi konektivity je zabudována v Android Wear již dlouho, avšak pokud se chcete připojit na síť, máte menší problém. Musíte si vzít své chytré zařízení (telefon / tablet) a následně napsat heslo a připojit se. V tomto ohledu se jedná o trochu zbytečný krok, jenž by jistě šel vyřešit. To se taky stalo a nyní je v Obchodu Play k dispozici aplikace, jež by měla problém řešit.

 

Aplikace, jako už jistě sami očekáváte, nepatří vývojářům Googlu, nýbrž týmu Appfour, který má podobných aplikací za sebou více. Mám na mysli ty, které lze využít v chytrých hodinkách. Mezi ty méně použitelné můžeme zařadit prohlížeč pro Android Wear, naopak velmi dobře poslouží prohlížeč fotografií pro Android Wear. Co se ovšem aplikace na připojení se k Wi-Fi síti týká, osobně bych ji zařadil mezi ty povedené. Lze totiž, v rámci možností, jednoduše heslo naklikat na displeji nebo jej vyslovit.

Aplikace je samozřejmě k dispozici zdarma se základními nastaveními. Pokud však chcete menší klávesnici, zadat vlastní statickou IP adresu či použít některé z dalších nastavení, bude nutné zaplatit menší poplatek a podpořit tak vývojáře.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version