Dotekomanie.cz

iPhone 7 se objevuje na dalších několika fotkách

Ohledně iPhonu 7 toho víme již docela hodně a již jsme ho i mohli vidět na několika snímcích. Nyní se k nám ale dostávají další a další fotky, které poukazují na zajímavé změny v konstrukci. O odstranění konektoru pro sluchátka, 3,5 mm jacka, již nějakou dobu víme. Ochuzeni však máme být také o přepínač tichého režimu nad tlačítky pro hlasitost.

  

Nyní se nám naskýtá možnost podívat se na iPhonu 7 Plus. Nejedná se však o funkční telefon, ale pravděpodobně o maketu nebo nějaký prototyp. Na zádech můžeme pozorovat dvě čočky fotoaparátu, o čemž jsme již dříve také slyšeli. Přítomný je také tzv. Smart Connector přejatý z iPadů pro připojení různého příslušenství. Zarážející je však kromě absence 3,5 mm jacku také absence přepínače hlasitosti, tedy kolébky pro aktivaci tichého režimu. Není důvod tomuto odstranění příliš nevěřit, poslední generace iPadu tento přepínač již také nemají.

Na internet se před pár dny dostaly také fotky zadní části iPhonu 7, tedy toho menšího s úhlopříčkou 4,7 palce. Ten má mít jen jednu čočku fotoaparátu a nemá mít Smart Connector. Designem se oba modely moc neliší od iPhonů 6/6s, pouze došlo k odstranění proužku antén na zádech.

Nové iPhony 7 budou představeny na podzim, pravděpodobně v září. Krom zmíněných novinek přijdou možná v nových barvách, s výkonnějším procesorem a velikost úložiště má začínat konečně na 32 GB.

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version