Dotekomanie.cz

HTC připravuje Desire 10

Společnost HTC v současnosti láká na svůj nejnovější top model, který nese jednoduché označení HTC 10. Nyní se začínají pomalinku objevovat informace o zástupci z řady Desire. I u něj dojde pravděpodobně ke změně označení. Zatím jsme byli zvyklí na trojciferná čísla, ale nově bude použito dvouciferné – HTC Desire 10.

První informaci jsme se dozvěděli od @evleak, který poskytl obrázek zadního foťáku. Ten prozrazuje dvojici LED blesků, přičemž součástí bude asi laserové ostření. Dále @evleaks uvedl, že by se tato novinka měla objevit ve třetím čtvrtletí příštího roku.

Záhy se na čínské sociální síti objevil obrázek zadní strany HTC Desire 10. Samozřejmě si nemůžeme být jistí, jestli se jedná konkrétně o tento model, ale pravděpodobnost zde je. Ani v tomto případě nemáme k dispozici specifikace. Můžeme jen odhadovat, že konstrukce bude tvořena kovem, přičemž pro zadní část bude použit plast.

Spekuluje se, že by se mělo jednat o zástupce střední třídy, čemuž bude odpovídat i cena. Minimálně tedy bude k dispozici Full HD rozlišení, Snapdragon 6xx a 3GB RAM.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version