Dotekomanie.cz

Virtuální realita vše v jednom [sponzorovaný článek]

Virtuální realita je čím dál tím populárnější a dnes si ji třeba s Cardboardem a telefonem může užít každý. Jenže aby byla virtuální realita věrná, je potřeba lepší telefon s rozlišením alespoň FullHD a ani tak nemáte zaručený dobrý zážitek. Proto si dnes představíme specializované zařízení na virtuální realitu, které je navíc také cenově dostupné téměř každému.

Jedná se o all-in-one řešení s názvem CX-V3. Design samotného zařízení je líbivý a do značné míry se inspiroval u Gear VR. Pro pohodlné nošení jsou integrováno pěnové polštářky okolo celých brýlí. Uvnitř tepe specializovaný procesor na virtuální realitu – AllWinner H8VR, což je osmijárový čip na frekvenci 2 GHz. Ten doplňuje výkonný grafický čip PowerVR SGX544. Vnitřní úložiště má kapacitu 16 GB a lze jej dále rozšířit paměťovými karty. Displej integrovaný uvnitř má velikost 5,5 palce a rozlišení 1920×1080.

 

Baterie dostala do vínku úctyhodnou kapacitu 4000 mAh, což vydá minimálně na 3,5 hodiny používání. Pro virtuální realitu je samozřejmě zabudován devíti-osý gyroskop. Jako systém byl zvolen Android 5.1 se speciální nadstavbou Nibiru OS pro pohodlné ovládání tlačítky na boku brýlí. Tento systém pak obsahuje svůj obchod Nibiru Store s více než 100 VR hry zdarma. Stále ale máte možnost nainstalovat si vlastní apk. Tyto virtuální brýle mají také WiFi, Bluetooth a z oblasti konektivity také klasické velké USB pro připojení třeba flešky a microUSB.

Tuto virtuální realitu si nyní můžete zakoupit zde díky akci na serveru Geekbuying již od 99,99 dolaru (v přepočtu asi 2 370 Kč). Standardní cena činí 129 dolarů, na této stránce však získáte slevový kupón buď desetidolarový, dvacetidolarový nebo třicetidolarový.

Exit mobile version