Dotekomanie.cz

Sportovní náramky a chytré hodinky v akci [sponzorovaný článek]

Dnešní chytrá zařízení již nejsou pouze o hrách, filmech a aplikacích. Mnohým sportovcům pomáhají při sledování jejich výkonů. Kvalitní však nemusí být pouze ty značkové, které svou cenou odradí nejednoho začínajícího sportovce. Everbuying.net se rozhodl svá zařízení zlevnit a to v mnoha desítkách kusů.

Tato zařízení můžete využívat pro sledování tepu a pomohou se zobrazením spálených kalorií. Jedněmi z velmi propracovaných sportovních hodinek jsou K9 3G. Umí toho velmi mnoho a rozhodně by vám neměla chybět žádná z funkcí. K9 umí měřit aktuální tep a zobrazit vám tak aktuální rozpoložení těla. Samozřejmostí je počítání kroků, které jste zvládli udělat během dne. Hodinky ale umí zobrazovat i stylové ciferníky s možností jejich změny. K mání budete mít na výběr z 20 stylů, takže se jen tak neokoukají. Mimo jiné vás budou hlídat, zdali jste vypili dostatek tekutin. Jejich cena je 107 $ (2 500 Kč) z původních 190 $. (4 569 Kč).

K výběru však nejsou pouze tzv. smartwatch, ale i sluchátka, která se hodí pro zlepšení koncentrace při zátěži. V nabídce se nachází takové pecky, jakými jsou Xiaomi Piston, které mají vysoké hodnocení v poměru cenu a kvality poslechu. Starter edition Piston vás vyjde na pouhých 5 $ (120 Kč). Může se tak jednat o zajímavý dárek pro vaše děti apod.

Všechny slevy naleznete na této stránce.

Exit mobile version