Dotekomanie.cz

Sledujte blížící se fotbalové Euro 2016 na svém telefonu

Již 10. června nás čekají první fotbalové duely v šampionátu jménem Euro 2016. Utkají se zde ty nejlepší týmy z celé Evropy. Jedná se o jednu z největších fotbalových akcí a rozhodně se vyplatí ji sledovat. Na fóru XDA se objevila zajímavá aplikace, která vám se sledováním pomůže. Není však oficiální.

Euro Football 2016 vám přinese kompletní informace o tomto turnaji. Uživatelské rozhraní je vedeno dle Material designu. Aplikace má v levém vysouvacím panelu nabídky, díky kterým můžete rychle přepínat mezi různými sekcemi. V těch se nachází různé informace. Asi nejdůležitější položkou je rozhodně LIVE, kde se vám budou zobrazovat aktuality například o právě probíhajícím zápase. Na úvodní stránce se objevují tzv. novinky, jedná se o delší články o předcházejících událostech.

Velmi zajímavou položkou jsou rozhodně stadiony, na kterých se bude hrát. O nich si můžete přečíst mnoho informací a statistik. Česká republika se nachází ve skupině D, kde jsou velmi silní soupeři. O těchto týmech se dají jednoduše otevřít informace a porovnávat je s ostatními týmy. Mimo jiné se v žebříčcích dočtete o nejlepších střelcích apod.

Euro Football 2016 je ke stažení zcela zdarma. Dostupná je pro operační systém Android.

Exit mobile version