Dotekomanie.cz

Lenovo Vibe C2 může být nové Moto E

Největší akvizice společnosti Lenovo nepřináší do kasy zrovna velké zisky, než jak bylo možná předpokládáno před převzetím proslulé Motoroly. Čínský výrobce se sice nemálo snaží, ale budoucnost značky Moto není stále nějak v dohlednu. Každopádně odhalený model může být předzvěstí toho, že interně probíhají určité procesy, které na konci vykrystalizují v kýžený výsledek. Produktová řada Vibe bude nově nejspíše doménou jen pro asijské zákazníky.

Zahraniční média získala informace týkající se připravovaného zařízení s názvem Vibe C2, který získal označení XT1021, čímž nemá daleko právě od označení současných modelů Moto E (XT1527, XT1511, XT1505, XT1524). Ke všemu svou výbavou získá nálepku telefonu ze základní třídy. Pokud se zaměříme na přesné specifikace, tak do čela se postaví 5palcový displej s HD rozlišením.

Hardwarová část zahrnuje čtyřjádrový procesor (1,3 GHz) MT6735P od MediaTeku, grafický čip Mali-T720, 1GB operační paměť RAM, 8 nebo 16 GB úložiště. Zadní část potěší 8megapixelovým fotoaparátem a přední panel zabere 5megapixelová kamerka. Zbytek výbavy obsahuje 2 750mAh baterii, podporu sítí 4. generace (cat. 9), Bluetooth 4.0., WiFi. Závěrem zůstává otázkou, zda Vibe vyklidí prostor nejen v Evropě a řadě Moto se otevře celý tento prostor.

Zdroj: androidheadlines.com

Exit mobile version