Dotekomanie.cz

Google „slaví“ rok od zavedení nové verze „Můj účet“

Google v loňském roce oznámil novou verzi části svého portfólia, konkrétně se jedná o lepší rozhraní s bonusy v nastavení účtu. Už se blíží rok, co je nová verze spuštěna a Google to nemůže oslavit jinak, než novými funkcemi. Především se jedna o jednodušší rozhraní pro vyhledávání vašich zařízení, ale to není vše, co vás v části Můj účet čeká nového.

Rozhraní pro nalezení zařízení se nyní značně změní. Samozřejmě funkcionalita a položky nástroje Android Device Manager, které jsme viděli po celé roky, se nijak extrémně nemění. Nově nemusíte zbytečně prolézat vše možné a různě klikat někam, kde si nejste jisti. Nově stačí jednoduše si skrze Google (Google Now popřípadě) přejít na Můj účet, otevřete nastavení a vyhledáte položku Najít telefon.

Následně vyberete zařízení ze seznamu a můžete jej standardně prozvonit, lokalizovat, zamknout, odhlásit či resetovat. Byly též přidány užitečné tipy jako kontaktovat svého operátora. Položky jsou seřazeny tak, jak byste je pravděpodobně mohli použít.

Google se snaží postupem času zjednodušit veškeré své rozhraní a můžeme se jistě těšit na další změny. Pro otevření nastavení účtu tak můžete pouze Googlu říci ukaž mi můj Google účet. V prohlížeči si následně pak můžete zobrazit veškeré své nastavení.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version