Dotekomanie.cz

EZ Package Disabler – odstraňte předinstalované aplikace bez ROOTu [vychytávka]

Jestliže patříte mezi majitele mobilního telefonu Samsung, pak jste zajisté nezůstali ušetření množství předinstalovaných aplikací, které jste v životě neotevřeli. Tyto nepotřebné aplikace se bohužel nedají odstranit, pokud nemáte ve svém zařízení přístupová práva ROOT. S tímto problémem by vám mohla pomoci tato vychytávka.

EZ Package Disabler vám pomůže s tím, abyste se mohli zbavit předinstalovaných aplikací. Tyto aplikace jsou zapnuté na pozadí i bez vašeho vědomí a taktéž si vyžadují určitý drahocenný výkon vašeho telefonu. Tzv. bloatware je i často aktualizován, takže vypnutím ušetříte i nějaká ta data. Po zapnutí aplikace uvidíte seznam všech aplikací. U každé z nich jsou navíc informace, kolik si bere z paměti RAM. Po klepnutí se otevře nabídka, kde je tlačítko disable. Po použití dojde k deaktivaci daného balíčku, přičemž už dále nebude na pozadí. Prostě zůstane nespuštěn.

Mimo jiné si s aplikací můžete zapnout VR programy, které nejsou oficiálně podporovány na Samsung VR, lze tak využívat výhod virtuální reality.

Stáhnout si aplikaci můžete za 40 Kč. Pokud byste nebyli spokojeni, lze vrátit peníze díky garanci samotného vývojáře vrácení do tří dnů. Velmi důležitou informací je, že při aktualizaci je nutné aplikace hromadně povolit, abyste předešli problémům.

Exit mobile version