Dotekomanie.cz

Doogee F7 Pro – nekompromisní výkon a vyladěná čtečka otisků prstů [sponzorovaný článek]

Společnost Doogee ukázala smartphone Doogee F7 Pro, který se může pochlubit těmi nejlepšími komponentami, které bychom v současnosti u smartphonů našli. Pod kapotou pracuje desetijádrový Helio X20 se 4 GB RAM, interní úložiště má 32 GB, systém je Android 6.0 Marshmallow a baterie disponuje kapacitou 4000 mAh.

Dále je zde zajímavý fotoaparát s rozlišením 21 MPx, přední kamerka má 8 MPx a nesmíme zapomenout ani na displej, který má úhlopříčku 5,7″ a rozlišení FullHD. Více než základními parametry se ale výrobce chlubí čtečkou otisků prstů, která údajně využívá ty nejlepší technologie a je i dostatečně výkonná a bezpečná.

Do paměti pojme až 5 různých otisků a prst je při odemykání možné přiložit v jakémkoliv úhlu, jelikož čtečka snímá bez ohledu na úhel přiložení. Odemykání trvá jen neuvěřitelných 0,15 sekund, což je velice obdivuhodný čas. Čtečka je dále krytá odolným sklem s tvrdostí 9H a její přesnost je 99,3 %.

Důraz je kladen zejména na bezpečnost vašich otisků, a tak jsou v paměti uloženy na speciálně vyhrazeném nezávislém prostoru, kam nemá přístup nic jiného než právě čtečka otisků. Zajímavá je také přesnost 99,3 %. V praxi to znamená, že prst byste mohli přiložit stokrát a jen v jednom případě by nedošlo k rozpoznání. To je o dost více než u konkurenčních smartphonů.

Čtečka nedokáže jen odemykat, ale má dokonce 7 různých funkcí. Dokáže odemknout smartphone, ovládat fotoaparát, ovládat hudbu, procházet galerii, lze s ní ovládat prostředí launcheru, výjimkou není ani video a v poslední řadě lze díky ní zamknout na otisk konkrétní vybrané aplikace.

Telefon je úplnou novinkou a neví se prozatím jeho cena ani dostupnost. Dá se ale předpokládat, že cena nebude příliš vysoká a vzhledem k výbavě bude více než lákavá. Jak již u tohoto výrobce bývá zvykem, dokáže vyrobit kvalitní smartphony za velice dobré ceny.

Exit mobile version