Dotekomanie.cz

Displej Vernee Thor vydrží i laser [sponzorovaný článek]

Společnost Vernee se zatím snaží prosadit na asijském trhu, kde ač se jí daří, pořád se jedná o začínajícího výrobce, který se nejdříve musí usadit a získat trochu důvěry svých uživatelů. To dlouho trvá a proto se snaží zatím přesvědčit všemožnými způsoby, že tvoří dobrá zařízení a i proto vznikají různé pokusy, jako například ten dnešní s laserem a displejem modelu Thor.

Dnes se tak podíváme na test, kde se výrobce rozhodl postavit proti sobě model Thor a jeho velmi kvalitní displej, proti 50mW laseru s červeným světlem (650-660 nm), zeleným světlem (532 nm), modrým světlem (445-450 nm) a modro-fialovým světlem (405 nm). Pro porovnání, tento typ laseru dokáže například vznítit sirku nebo prasknout balónek (zahřívání určitého bodu zapříčiní roztavení materiálu, z něhož je balónek tvořen).

Jak si tedy vedl Vernee Thor v pokusu odolnosti displeje? Popravdě, velmi dobře, jak je i ostatně vidět na videu níže, v téměř nepřetržitém záběru. Displej vydržel bez jakékoliv poškození, o čemž se můžete sami přesvědčit. Výdrž a kvalita displeje je tak krásně prokázána. Jedná se o poměrně zajímavý pokus, který toho moc neřekne, ovšem snaha výrobce prokázat vlastními silami se cení.

A co vlastně v sobě Vernee Thor nese? Například SoC MTK6753 s podporou LTE funkcí, 3GB operační paměť, 16GB interní úložiště, 13MPx hlavní fotoaparát a v neposlední řadě 5palcový displej s HD rozlišením nebo baterii o kapacitě 2800 mAh. To vše za poměrně příznivou cenu 119,99 $. To je v přepočtu přibližně 2880 Kč.

Exit mobile version