Dotekomanie.cz

Vernee se snaží rozšířit své zařízení, cenovka klesá na 49 $

O Vernee jsem vám již párkrát psal a osobně si myslím, že tato společnost má určitý potenciál, který se může, nebo nemusí v budoucnu projevit. Zatím jim věřím a doufám, že se tato firma pokusí dostat mezi přední výrobce a zachová si své standardy. Dnes bych vás však chtěl upozornit na poměrně slušnou nabídku výrobce. Ten totiž model Thor nyní dává za 50 $, avšak to samozřejmě má svůj háček.

Musíte totiž zapojit svou „kreativní“ stránku. Ano, výrobce chce reklamu pro sebe, proto se rozhodl pro zajímavý krok, který nemusí vyjít. Musíte totiž vytvořit jakousi recenzi na onen telefon, a pokud to stihnete a budete mezi dvěma tisíci uživateli, získáte nárok na vrácení peněz. Stačí jen postupovat dle návodu na oficiálních stránkách výrobce.

Proč vás o této nabídce informuji? Nejen, že uživatelé takovéto nabídky hledají a píší si o ně, ale osobně si myslím, že by bylo dobré ukázat, že nejen velké a proslavené firmy dokáží nabídnout zákazníkovi něco, co by mohl chtít. Samozřejmě se nejedná o top model nejvyšší třídy gigantického výrobce, ale řekl bych, že cena 1200 Kč za telefon, který poslouží klidně pár let a přitom nabízí specifikace mnohem dražších zařízení, je více než adekvátní a nákupem neprohloupíte.

Pokud tak máte v plánu nakoupit zařízení, doporučil bych se poohlédnout v čínských obchodech, kde se mnohdy vyplatí nejedno zařízení. Ostatně, já, mnoho našich čtenářů a dokonce mých přátel či známých by mohlo vyprávět.

Nabídka výrobce platí do konce května a počet kusů je limitován, přeji vám tak hodně štěstí.

Exit mobile version