Dotekomanie.cz

Gigantický tablet od Lenova zachycen v GFXBench

Grafický benchmark GFXBench odhaluje první specifikace tabletu, který rozhodně nebude jednoduché přenášet z místa na místo. Ne díky jeho hmotnosti, ale všemu tomu bude vděčit nadstandardně velkému displeji, a ten dokonce překročí hranici 15 palců. Společnost Lenovo hodlá v neupřesněné budoucnosti uvést zařízení skrývající se zatím pod kódovým označením PB2-690N. Připravovaný model také například nabídne vynikající hardwarovou výbavu.

Neznámý tablet zabere 18,4palcový displej s rozlišením 2 560 x 1440 pixelů (160 PPI) a požene jej osmijádrový procesor Snapdragon 652 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,8 GHz po boku grafického čipu Adreno 510. Dále hardwarová sestava potěší 4GB operační pamětí RAM nebo úložištěm o velikosti 64 GB, kde v nejhorším případě by se případná absence slotu pro paměťové microSD karty dala omluvit.

Přední panel ještě doplňuje přední 0,3megapixelová kamerka a záda nesou 8megapixelový fotoaparát. Softwarovou část obstará platforma Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Mezi konkurencí se postaví mezi Galaxy View od Samsungu nebo jablečný Apple iPad Pro. Co se týče zařazení v nabídce, tak PB1 patřilo modelu Phab Plus, čili PB2 může patřit novému modelu do řady Phab. Další alternativou v zařazení je do řady Yoga Home.

Zdroj: androidheadlines.com

Exit mobile version