Dotekomanie.cz

Čínský výrobce představil nový model ZTE L5 Plus

Čínský výrobce ZTE zahájil prodej nového modelu s označením ZTE L5 Plus. Srdcem zařízení je procesor od MediaTeku, konkrétně MT6580, který je doplněn o 1 GB RAM. L5 Plus mimo jiné nabízí 5palcový HD displej, interní úložiště o velikosti 8 GB (možnost rozšíření pomocí microSD karty) a baterii o celkové kapacitě 2 150 mAh.

ZTE L5 Plus je vybaven zadním 8megapixelovým fotoaparátem. Pokud rádi pořizujete fotografie předním fotoaparátem, tak onen model pro vás nebude tím pravým ořechovým, neboť nabízí pouhé 2 megapixely. Čínská společnost své nové zařízení vybavila Androidem 5.1 Lollipop.

Samotný smartphone se prodává pouze ve dvou barevných provedení, v šedé a bílé. Konstrukční rozměry činí 143 x 72 x 8.3 mm, a váží 160g. Prodej ZTE L5 Plus byl zahájen pouze v Číně, ovšem můžete si jej zakoupit také v Thajsku. O dostupnosti v jiných zemí nemáme informace, ale je možné, že se dostane i k nám. Cena zařízení se pohybuje kolem 85 dolarů, což je asi 2 040 Kč.

V poměru cena/výkon se jedná o zajímavé zařízení, které si své majitele jistě najde. Je zřejmé, že se společnost zaměřila na zákazníky, kteří chtějí levný telefon.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version