Dotekomanie.cz

Sleva nevšední značky UMI [sponzorovaný článek]

Do další slevové akce obchodu Everbuying.net se dostala méně známá značka UMI. Tyto telefony vás překvapí svým vydařeným vzhledem a zajímavou výbavou.

Ve slevě jsou tentokrát hned dva modely. Jedná se o UMI Touch a UMI Rome X. Levnější varianta Rome X vás vyjde na 65 $ a nabídne 5,5 palcový displej s HD rozlišením. Hrany tohoto telefonu jsou hezky zaobleny, což platí i o displeji, kde je využita technologie 2.5D. Uvnitř se nachází procesor s osmi jádry taktovanými na 1,3 GHz. Překvapí vás hlavně zadní fotoaparát, který má rozlišení 8 MPx, což je vůči ceně zařízení velmi vysoká hodnota. Grafický čip Mali-400MP pro hraní her zajišťuje dostatečný výkon pro nenáročné hráče. Telefonu podporuje Dual SIM.

UMI Touch je o trochu dražší model, ale nabízí lepší výbavu. Zde je nutné podotknout hlavně podporu českého LTE připojení. Paměť RAM má 3 GB a kapacita úložiště je 16 GB. Procesor má také osm jader a navíc je 64bitový. Displej má velikost 5,5 palce. Přední fotoaparát pro selfie snímky má 5 MPx a zadní pak má rozlišení 13 MPx. Plusem tohoto zařízení je jeho chod na nejnovějším Androidu 6 Marshmallow. Na přední straně se nachází čtečka otisku prstu. Rozšířit si můžete i kapacitu úložiště až o 128 GB pomocí micro SD karet.

Pokud vás telefony zaujaly, pak neváhejte využít nízké ceny. Akce má omezenou platnost.

Exit mobile version