Dotekomanie.cz

Apple se údajně vrátí ke konstrukci ze skla v roce 2017

Na podzim letošního roku má sice přijít nový iPhone 7, velké změny v telefonech u Applu se ale budou dít pravděpodobně o rok později. Již delší dobu se hovoří o AMOLED displejích, které si prý Apple objednal u Samsungu. Nyní dostáváme další informace od známého analytika, který má blízko Applu. V roce 2017 má totiž dojít k většímu redesignu iPhonů.

 
Koncept

Místo nynější konstrukce výhradně z hliníku se má společnost Cupertina vrátit ke sklu. Tento materiál má být totiž použit na celém těle zařízení. Nový iPhone v roce 2017 má tak do jisté míry připomínat iPhony 4/4s nebo třeba nynější Samsungy Galaxy S6/S7. Sklo je však o trochu těžší materiál než hliník a údajný nárůst váhy má být eliminován kvůli použití AMOLED displejů, které jsou tenčí a lehčí.

Poslední dobou se čím dál tím častěji setkáváme z různých zdrojů s myšlenkou velké inovace iPhonů až v příštím roce. Letošní iPhone 7, pokud se tak vůbec bude jmenovat, nakonec může být jen mírně obměněný iPhone 6/6s. Určité náznaky, že design nemá být příliš pozměněný, jsme tu již měli.

 

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version