Dotekomanie.cz

Twitter přidává nové funkce

Na Twitteru můžete nyní nahrávat a sdílet videa přes přímé zprávy. Twitter se přidáváním nových funkcí do své sociální sítě snaží zachránit neustálý pokles denních uživatelů. Nepřiznivé podmínky pro Twitter už trvají delší dobu. A tak jsme si mohli všimnout například změny hvězdičky na srdíčko nebo změny designu, kde byla více implementována bílá barva. Kromě možnosti posílání obrázku přes přímé zprávy je nyní možné nahrát a odeslat video stejně, jak to udělal Facebook v Messengeru a Google u Hangouts.

Počínaje dneškem můžete natočit a sdílet videa v přímých zprávách. Aktualizaci vypouštíme celosvětově pro iOS a Android.” tweetla podpora společnosti.
Twitter ve stejný den oznámil přidání nového tlačítka na GIF obrázky. Tato funkce je použitelná jak při tweetování, tak při posílání přímých zpráv. Jednoúčelové tlačítko na GIFy bere obrázky z databází Giphy a Riffsy. Po zmáčknutí tlačítka vám vyskočí gifová klávesnice, kde napíšete hledaný GIF a pak už jen hledáte v seznamu ten, který nejvíce vystihuje to, co hledáte. Tato nová funkce přijde na Twitter zanedlouho, podle samotného Twitteru by to mělo být do několika týdnů.

Zdroje: androidcentral.com, androidcentral.com

Exit mobile version