Dotekomanie.cz

Samsung a Deutsche Telekom na MWC ukazují 5G End-to-End řešení

Samsung se nám včera na konferenci v Barceloně pochlubil novými modely řady Galaxy S. To ale rozhodně není vše, co tato jihokorejská společnost na veletrhu MWC představila. Ve spolupráci s Deutsche Telekom došlo také na demonstraci prvního End-to-End řešení 5G sítě

Na konferenci se společnosti pochlubily například přesným ovládáním robotické paže dvěma telefony z dvou různých úhlů. Bezdrátový přenos 4K videa byl dále zaznamenán bez jakéhokoliv zpoždění či záseku. Společnostem se tedy podařilo dosáhnout propustnosti větší než 1,5 Gbps na každém používaném zařízení.

Zástupci obou firem vyjádřili přesvědčení, že vývoj použitelného 5G řešení je na té správné cestě. V blízké budoucnosti by se tak mohla tato technologie dostat i k běžným uživatelům. Někteří jedinci z řad zákazníků Deutsche Telekom budou mít možnost zapojit se i do samotného testování a vývoje této technologie.

Nepřehlédněte: Samsung představil Galaxy S7 a S7 Edge

Řešení jihokorejského giganta napomáhá k řešení výzev o budoucích sítích. Obrovskou devizou pro Samsung je bezpochyby to, že má silné zázemí jak v samotném vývoji nových technologií, ale také se řadí mezi významné výrobce spotřební elektroniky.

Zdroj: news.samsung.com

Exit mobile version