Dotekomanie.cz

Leagoo Elite Y – dobře vybavený barevný krasavec [sponzorovaný článek]

Nudí vás ohraný design dnešních telefonů, které většinou nabídnou pouze černé a bílé provedení? Leagoo do své produktové řady zařadilo nový model Leagoo Elite Y, který vás rozhodně nudit nebude. Nabídne hned šest barevných provedení, přičemž přední rám je pokaždé černý a liší se jen barva zadního krytu. Není také problém dokoupit si k telefonu více krytů, které pak lze střídat například podle nálady.

Ani hardwarově na tom není Leagoo Elite Y špatně, celé zařízení pohání čtyřjádrový procesor MediaTek MTK6735P s grafikou Mali-T720. Paměť RAM poskytne 1 GB a na interní úložiště se vejde 8 GB dat. Je to sice poněkud málo, ale naštěstí zde nechybí slot na microSD kartu, jejíž maximální velikost může být 32 GB.

Displej má úhlopříčku 5 palců a disponuje rozlišením 1280 x 720 pixelů, což znamená že hustota pixelů je 294,31 ppi. Nezklame ani fotoaparát, který disponuje 13MPx snímačem s automatickým ostřením. Úhel záběru činí 77,9° a při nočních fotografiích poslouží přisvětlovací LED dioda.

Přední kamerka disponuje rozlišením 5 MPx a úhel záběru je o dva stupně širší než u hlavního fotoaparátu. Výdrž telefonu bude také více než dobrá díky 2500mAh baterii, která v pohotovostním režimu vydrží až 250 hodin.

Systémem je zde Android 5.1 Lollipop s nástavbou Leagoo OS 1.1. Ten samozřejmě podporuje i češtinu, takže nebude problém s používáním telefonu i u nás. Kromě systému se českému prostředí přizpůsobily i LTE frekvence, telefon podporuje veškeré u nás používané frekvence, takže u žádného operátora nebude se signálem problém.

Z barevných kombinací je pak na výběr červená, zelená, žlutá, fialová, modrá a černá. K dostání bude telefon v průběhu tohoto roku, konkrétní termín i cena budou upřesněny později. Pokud vás zajímá více informací o tomto modelu, můžete navštívit oficiální web výrobce, kde naleznete vše podstatné, co potřebujete vědět.

Exit mobile version