Leagoo Elite Y – dobře vybavený barevný krasavec sponzorovaný článek

Leagoo Elite Y – dobře vybavený barevný krasavec [sponzorovaný článek]
2016-02-01T17:41:26+02:00
• 1. 2. 2016

Nudí vás ohraný design dnešních telefonů, které většinou nabídnou pouze černé a bílé provedení? Leagoo do své produktové řady zařadilo nový model Leagoo Elite Y, který vás rozhodně nudit nebude. Nabídne hned šest barevných provedení, přičemž přední rám je pokaždé černý a liší se jen barva zadního krytu. Není také problém dokoupit si k telefonu více krytů, které pak lze střídat například podle nálady.

Ani hardwarově na tom není Leagoo Elite Y špatně, celé zařízení pohání čtyřjádrový procesor MediaTek MTK6735P s grafikou Mali-T720. Paměť RAM poskytne 1 GB a na interní úložiště se vejde 8 GB dat. Je to sice poněkud málo, ale naštěstí zde nechybí slot na microSD kartu, jejíž maximální velikost může být 32 GB.

_47A9754 _47A9761

Displej má úhlopříčku 5 palců a disponuje rozlišením 1280 x 720 pixelů, což znamená že hustota pixelů je 294,31 ppi. Nezklame ani fotoaparát, který disponuje 13MPx snímačem s automatickým ostřením. Úhel záběru činí 77,9° a při nočních fotografiích poslouží přisvětlovací LED dioda.

Přední kamerka disponuje rozlišením 5 MPx a úhel záběru je o dva stupně širší než u hlavního fotoaparátu. Výdrž telefonu bude také více než dobrá díky 2500mAh baterii, která v pohotovostním režimu vydrží až 250 hodin.

_47A9769 _47A9776

Systémem je zde Android 5.1 Lollipop s nástavbou Leagoo OS 1.1. Ten samozřejmě podporuje i češtinu, takže nebude problém s používáním telefonu i u nás. Kromě systému se českému prostředí přizpůsobily i LTE frekvence, telefon podporuje veškeré u nás používané frekvence, takže u žádného operátora nebude se signálem problém.

8-1601151A252

Z barevných kombinací je pak na výběr červená, zelená, žlutá, fialová, modrá a černá. K dostání bude telefon v průběhu tohoto roku, konkrétní termín i cena budou upřesněny později. Pokud vás zajímá více informací o tomto modelu, můžete navštívit oficiální web výrobce, kde naleznete vše podstatné, co potřebujete vědět.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat