Dotekomanie.cz

HTC hodlá uvést model Desire 530

Po boku modelu Desire 526 by se v následujících týdnech mohla objevit novinka, o které slyšíme vůbec poprvé. Odhaluje ji jeden internetový obchod pocházející z Nizozemska. I když neznáme takřka žádné přesnější informace kromě prodejní ceny, tak lze alespoň vycházet z jeho předlohy. Pro tchajwanského výrobce nebude hrát nijak významnou roli. Spíše půjde o oživení značky HTC ve střední třídě mezi chytrými telefony.

Hlavní roli u Desiru 526 hraje 4,7palcový qHD displej (960 x 540 pixelů) a nenáročný Qualcomm Snapdragon 210 se čtyřmi jádry pod kapotou. Hardwarovou stránka dále obsahuje 8GB úložiště s 1,5GB operační pamětí RAM. Společnost HTC pravděpodobně vybere většinu komponentů, takže nikoho nepřekvapí, když zvolí jen lepší rozlišení displeje, o kousek větší kapacitu interního úložiště nebo podporu LTE sítí.

Z barevných provedení má být na výběr bílé a šedé zpracování. Zařízení u zahraničního prodejce pořídíte za 190 eur (tj. cca 5 146 Kč) s tím, že 23. února by mělo dojít k naskladnění a následnému expedování k zákazníkům. To znamená, že oficiální prodej spustí při zahájení veletrhu MWC v Barceloně, kde by mohlo dojít k představení široké veřejnosti. Co bude nakonec skutečností, zjistíme nejspíš až koncem tohoto měsíce.

Zdroj: gsminfo.nl

Exit mobile version